Bekim Zeqiri / Intertitles

23.03.2023

një vend pa mure

10.03.2023

Zgjim Zyba / Eminencë Gri

03.03.2023

Një Arkiv në Nënçati: Informator mbi Galerinë Kombëtare të Kosovës

21.07.2022

Gjon Mili 2019

16.10.2019

Majlinda Kelmendi / A është e shkuara ëndërr?

05.03.2019

Gani Llalloshi / Qielli është i kaltër

20.12.2018

Lulzim Zeqiri / Muzeu i tri pikave

19.11.2018

Zake Prelvukaj / OFSHAMË

05.09.2018

Maksut Vezgishi / Pavilion K

05.09.2018

Shpresa Faqi / Driving

07.06.2018

Lorik Sylejmani / Eja ta shohësh vetminë

11.04.2018

Agron Blakçori / A mund ta imagjinosh këtë si diçka të bukur?

15.03.2018

Thomas Hirschhorn / Pixel Collages

06.03.2018

Rosemarie Trockel / EKSPOZITË PERSONALE

10.01.2018

Halil Muhaxheri / ...në shqetësime dhe heshtje...

20.11.2017