Halil Muhaxheri / ...në shqetësime dhe heshtje...

20.11.2017

Xhevdet Xhafa / Ekspozitë Personale

14.09.2017

Leunora Salihu / Në kërkim të së tashmes

05.07.2017

Grayson Perry / Kotësia e dallimeve të vogla

31.05.2017

Zef Shoshi / Ekspozitë Personale

30.03.2017

Blerim Luzha / Puhi freskuese mes petalesh

28.03.2017

Hayoun Kwon / 489 Vite

16.03.2017

Mehmet Behluli / S'ka si shpija

02.02.2017

Alush Shimës / Në zgjerim të intimes

06.01.2017