Blerja e Veprave të Artit Vendor - 2022

20.12.2022 - 15.01.2023

Nga e Para

Lumturi Blloshmi

01.09-15.10.2023

Dita Natë, Nata Vjet

HAVEIT

19.01-20.02.2024

Muslim Mulliqi / Edicioni 14-të

01.02-01.02.2023

Kur dielli të ikë do ta pikturojmë qiellin

Petrit Halilaj

NË TRANZICION: Imazhet ndërmjet Faktit dhe Trillimit

Gjon Mili 2019

16.10. 2019 - 16.11.2019

Perceptime: Burrneshat

25.01-24.02.2019

Në kërkim të së tashmes

Leunora Salihu

05.07.2017—15.08.2017

Synime

Adela Demetja & Erëmirë Krasniqi

30.04 - 30.06. 2021

Shteti në kohë

IRWIN

10.09.2019 - 10.10.2019

Qielli është i kaltër

Gani Llalloshi

20.12.2018 - 18.01.2019

Grouping-Moving Spreading

METAXYUM

19.04.2019 – 19.05.2019

love you without knowing

Sislej Xhafa

05.07.2018 - 25.08.2018

Home+

Muslim Mulliqi

30.05.2019 – 30.06.2019

A janë Histori kujtimet tona?

Muslim Mulliqi 2018

18.10. 2018 - 09.11. 2018

Pavilioni K

Maksut Vezgishi

05.09.2018 – 01.10.2018

A është e shkuara ëndërr?

Majlinda Kelmendi

05.03.2019 - 05.04.2019

Eja ta shohësh vetminë

Lorik Sylejmani

11.04.2018 - 12.05.2018

Pixel Collage

Thomas Hirschorn

06.03.2018 - 06.04.2018

Koleksioni Francez nga Muzeu i Artit Bashkëkohor në Shkup

25.03.2019 - 14.04.2019

Mjegull

17.05.2018 - 17.06.2018

Katalogjet

Katalogjet janë publikime të rëndësishme të GKK që botohen qysh ngathemelimi saj dhe të cilat janë mënyra më funksionale e dokumentimit tëekspozitave që ndodhin në GKK. Ato mbesin pjesë e arkivit të GKK dhe të Bibliotekës Kombëtare duke ofruar tekste të nivelit të lartë nga tekst shkrues të ndryshëm si vetë kuratorët e ekspozitave, teoricienë të artit dhe shkrimtarë të ndryshëm. Veprat e ekspozuara dokumentohen me reprodukime kualitative brenda katalogjeve.