Leunora Salihu / Në kërkim të së tashmes

„In Search of the Present” është ekspozita e parë individuale e artistës, e cila jeton në Düsseldorf (Gjermani) dhe punon në Prishtinë. Me këtë ekspozitë artistja, e cila në moshën 21 vjeçare iku nga lufta, rikthehet në vendlindjen e saj.