Fatmir Mustafa - Karllo

It’s difficult. You better stop it

Lirije Buliqi

Vazo

Arbana Hajredinaj

Hapat

Luan Bajraktari

Huni

Ari Zharku

Hymja e një Ndërtesë në Rrugën UÇK

Doruntina Kastrati

Heronjtë Publik dhe Sekretet

©

Të gjitha të drejtat e rezervuara nga Galeria Kombëtare e Kosovës