Driton Hajredini

Mëkati I

Genc Kadriu

When The Eyelids Have Finished and The Hills Continue

Alban Muja

Agimi

Alban Muja

Besimi dhe Jehona

Alban Muja

Besa

Doruntina Kastrati

Kur Mbaroi, Vdekja as që na Mbylli Sytë

©

Të gjitha të drejtat e rezervuara nga Galeria Kombëtare e Kosovës