Faik Krasniqi

Kopertinë

Faik Krasniqi

Ninullë me xherdan

Faik Krasniqi

Shetitje nëpër Besianë

Faik Krasniqi

As zog as lepur

Faik Krasniqi

Zogu dhe germa

Faik Krasniqi

Dredhëzat në fije të barit

all.rights

©Të gjitha të drejtat e rezervuara nga Galeria Kombëtare e Kosovës