Shyqri Gjurkaj

Krijimi

Shyqri Gjurkaj

Gurët në hapësirë

Shyqri Gjurkaj

Simboli IV

Shyqri Gjurkaj

Guri i Përgjakur

Shyqri Gjurkaj

Lindja

Shyqri Gjurkaj

Hapësira në gurë dhe pëlhurë e bardhë

©

Të gjitha të drejtat e rezervuara nga Galeria Kombëtare e Kosovës