Agim Balaj

Kamarieri

Agim Balaj

Galeria Kombëtare

Agim Balaj

Sorra dhe Ora

Eliza Hoxha

Protesta me Bukë për Drenicë

Eliza Hoxha

Protesta e Grave me Fleta të Bardha

Valdete Vuçitërna

Forma XI

©

Të gjitha të drejtat e rezervuara nga Galeria Kombëtare e Kosovës