Shyqri Gjurkaj

Guri i Përgjakur

Shyqri Gjurkaj

Lindja

Shyqri Gjurkaj

Hapësira në gurë dhe pëlhurë e bardhë

Simon Shiroka

Pa titull

Budim Berisha

Pa titull

Mikel Gjokaj

Pa titull

©

Të gjitha të drejtat e rezervuara nga Galeria Kombëtare e Kosovës