Renea Behluli

Kryesuese e bordit

Guri Çavdërbasha

Anëtar

Somer Şpat

Anëtar

Linda Gusia

Anëtare

Artrit Bytyçi

Anëtar

Agron Blakçori

Anëtar

Arlinda Hajrullahu

Përfaqësuese e nga MRKS

Taulant Balaj

Sekretar

Këshilli Drejtues

Këshilli Drejtues i GKK është organi më i lartë qeverisës i saj. Ai aprovon politikat afatgjate të zhvillimit të GKK, duke përfshirë politikën kulturore, artistike dhe strukturën organizative. Anëtarët e KD vijnë nga fusha të ndryshme të artit, kulturës dhe menaxhimit.