Karmon Fan Ferri

Karmon Fan Ferri i lindur me 10 qershor 1946Pejë të Jugosllavisë , vdiq në 1991, ishte një artist dhe dizajner grafik shqiptar . Ai ishte student i Rajko Nikolić dhe studionte në Akademinë e Arteve të Aplikuara në BeogradSerbi dhe u diplomua në 1975. Ai studioi tek Rudolf Hausner në Akademinë e Artit Figurativ në VjenëAustri, ku u diplomua në 1979. Karmon Fan Ferri u transferua në MynihGjermani, ku jetoi dhe punoi për pjesën tjetër të jetës.