Agron Blakçori

I diplomuar nga Fakulteti i Arteve të Universtetit të Prishtinës me master në sculpture, kryesisht punët e Blakçorit janë të inspiruara nga objektet dhe situatat në rrugë, përballja në të cilin artisti i jep kuptim asaj e cila ka mbetur e fshehur nga njerëzit e tjerë të cilë e kanë injoruar. Agron Blakçori (1981, Kosovë), një artist i cili rishtazi ishte fitues i edicionit të pare të Artistëve të rinjë në Galerinë Kombëtare të Kosovës në vitin 2016.