Burrneshat / Artistet gra gjatë rezistencës së viteve të 90-ta në Kosovë

Burrneshat / Artistet gra gjatë rezistencës së viteve të 90-ta në Kosovë

23 shkurt
Nga: 12:00 - 14:00

Artistet gra gjatë rezistencës së viteve të 90-ta në Kosovë

Blerta Zeqiri, Igballe Rogova, Safete Rogova, Zake
Prelvukaj.

Debati i katërt me radhë, në lidhje me ekspozitën Burrneshat dhe çështjet sociale që ajo prek. Artistet gra gjatë rezistencës së viteve të 90-ta në Kosovë. Si debatet e tjera, do të jetë moderuar nga Zana Hoxha Krasniqi, e cila do të ndajë përvojën e saj me Artpolisin, e njohur për organizimin e disa edicioneve të festivalit FEMART.

Më shumë informata lidhur me ekspozitën: kosovo.britishcouncil.org/programmes/arts/perceptions