Fundi i varkës së Noas

Galeria Kombëtare e Kosovës ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës personale të artistit Afrim Spahiu, të mërkurën më 8 maj 2013. Ceremonia e hapjes do të bëhet në Galerinë Kombëtare, në orën 20:00. Ekspozita titullohet 'Fundi i varkës së Noas' dhe është e kuruar nga Suzana Varvarica Kuka