Mustafa Ferizi

Mustafa Ferizi lind në vitin 1941 në Pejë dhe ndrroi jetë në vitin 2011. Ai ishte piktor shqiptar nga Kosova i cili kreu Akademinë e Arteve Figurative, drejtimin e Pikturës në vitin 1979 në Prishtinë tek profesori Muslim Mulliqi. Ishte anëtar i SHAFK që nga viti 1973.